Klouz Experience Andorra en tota la seva emoció.

Com viure moments únics i inoblidables, només amb una trucada.

A Klouz Andorra Day-to-Day Assistance & concierge, us oferim la possibilitat de contractar l’oferta lúdica i de lleure del Principat per gaudir de la vostra estada al màxim.

Us donem solucions per fer-vos-ho tot més fàcil i idees per crear moments únics. Poseu-nos a prova i us sorprendrem.

Cura personal

«Cuidar-vos». Sota aquesta premissa de servei, Klouz Andorra us ajuda a tenir cura del vostre cos i la vostra ment a través de la contractació de massatgistes, perruquers, barbers, maquilladors, professionals de la manicura i la pedicura.

Esdeveniments

Organitzem esdeveniments a mida per celebrar commemoracions especials, festes d’aniversari, trobades familiars o vetllades íntimes.

Activitats de muntanya

L’aventura en l’entorn natural. Klouz posa a la vostra disposició la contractació d’activitats esportives i de lleure, com ara rutes de tresc, de muntanya, sortides amb BTT, equitació, heliesquí, esquí, golf (pitch-and-putt), vies ferrades, escalada, entre d’altres, per lliure o amb la guia de professionals.

Gastronomia i oci

Klouz proporciona un servei de reserves per gaudir plenament de l’oferta turística, gastronòmica i d’oci a Andorra. Oferim una agenda cultural i de lleure actualitzada en tot moment per gestionar-vos les reserves de restaurants, la compra d’entrades de concerts, museus i altres espectacles i activitats per a tota la família. 

Tunning Experience: amb el vostre feedback, adaptarem els serveis al vostre gust i expectatives.

Un massatge relaxant i complet

Si no només vols un massatge relaxant per tot el cos, sinó que a més vols sotmetre’t a una cura intensiva de la pell, prova el Massatge Relaxant Complet amb oli d’argània per cuidar i renovar la pell gràcies a la regeneració cel·lular d’aquest d’oli.

Tradicionalment conegut pels seus efectes per combatre els estralls de l’edat i del clima, l’oli d’argània ajuda a reduir visiblement les petites arrugues i la sequedat de la pell, així com a reduir les marques causades per l’acne i les seqüeles de la varicel·la o altres lesions que pot patir la pell al llarg dels anys. Prova aquest tractament tan relaxant de gairebé una hora de durada i gaudeix de plaents massatges a Andorra by Klouz Andorra.

Els serveis de terceres empreses i els productes adquirits no prevists en el contracte es facturen separadament al client.

Determinats serveis requereixen el consentiment contractual (per escrit) del client, prèvia gestió.

El personal de Klouz disposa de titulació oficial per oferir els serveis contractats. info@klouz.net   +376348888