Espanya vol fer canvis en el règim de residència fiscal

Espanya vol fer canvis en el règim de residència fiscal

Espanya vol fer canvis en el règim de residència fiscal

L’entitat que agrupa els inspectors d’Hisenda espanyola ha demanat modificar la regulació de la residència fiscal en l’IRPF amb l’objectiu d’impedir que el contribuent amb una forta connexió amb el territori espanyol eviti el pagament d’aquest impost fixant la residència fiscal en altres territoris.

Segons van informar mitjans espanyols, els inspectors van presentar ahir un nou informe amb propostes contra el frau fiscal. En aquest sentit, es va posar sobre la taula el debat del trasllat de la residència d’alguns youtubers a Andorra amb la finalitat de tributar menys per la seva activitat. La voluntat dels inspectors d’Hisenda és aconseguir una legislació que estableixi que aquests professionals que han marxat a Andorra han de tributar igualment a Espanya perquè la majoria de visualitzacions del contingut que generen es produeix a l’estat veí del sud.

PROPIEDAD TEXT DE: https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/03/17/espanya_vol_fer_canvis_regim_residencia_fiscal_197083_1125.html

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?