Projecte que modifica les cotitzacions dels treballadors per compte propi a Andorra

Projecte que modifica les cotitzacions dels treballadors per compte propi. 📆 El passat 1 d'agost, el Consell de Ministres va aprovar aquest projecte, que per beneficiar els autònoms, té com a objectiu 📃 un règim de cotització basat en els beneficis que obtenen de la seva activitat i la xifra de negocis d'aquesta. 📝 La reforma de la llei vol afegir nous trams de cotització, que redueixen o incrementen en diferents percentatges el total a cotitzar, el que dependrà de diferents factors com l'edat del treballador, el temps transcorregut des de l'inici de l'activitat i els ingressos anuals percebuts. 😎 A MIEUX FISCAL estem al corrent de totes les novetats que puguin beneficiar-te a tu i a les teves finances.

Projecte que modifica les cotitzacions dels treballadors per compte propi.

📆 El passat 1 d’agost, el Consell de Ministres va aprovar aquest projecte, que per beneficiar els autònoms, té com a objectiu 📃 un règim de cotització basat en els beneficis que obtenen de la seva activitat i la xifra de negocis d’aquesta.

📝 La reforma de la llei vol afegir nous trams de cotització, que redueixen o incrementen en diferents percentatges el total a cotitzar, el que dependrà de diferents factors com l’edat del treballador, el temps transcorregut des de l’inici de l’activitat i els ingressos anuals percebuts.

😎 A MIEUX FISCAL estem al corrent de totes les novetats que puguin beneficiar-te a tu i a les teves finances.

#inversioandorra #economia #empresa #assessorament #negoci #gestoria #business #fiscal #andorra #comptabilitat #andorraworld #andorralovers #igersandorra #residenciapasivaandorra #discoverandorra #investinandorra #businessinandorra #loveandorra #visitandorra #andorra_ig #andorrabloggers #andorralovers #andorraworld #igersandorra #pirineos #andorrainfo #gotoandorra #invertirenandorra

 

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?