A MIEUX FISCAL ANDORRE assessorant empreses i professionals

A MIEUX FISCAL ANDORRE tenim molt present la idea que ens va portar a fer la feina que fem avui, assessorant empreses i professionals.

CHEF👨‍🍳, a través d’una narrativa simple, desenvolupa la història de Carl Casper, el cuiner d’un famós restaurant, que es troba estancat en el seu treball, on ha d’obeir a les ordres de l’amo del lloc.
Després d’una desafortunada disputa a les xarxes socials 📲 amb un bloguer reconegut, es queda sense feina i decideix emprendre el seu propi negoci, un food truck.

Dedicar gairebé dues hores a aquesta història pot fer que recordis el sentiment mobilitzador que t’ha portat a emprendre el teu propi negoci i veure, retrospectivament, aquest camí que has transitat, fins a ser la persona que ets avui. I això sempre és reconfortant.

A MIEUX FISCAL tenim molt present la idea que ens va portar a fer la feina que fem avui, assessorant empreses i professionals perquè puguin créixer, al mateix temps que nosaltres també ho fem.

💜 Ens agrada la nostra feina, i per això ho fem amb la professionalitat que ens caracteritza.
Estem per ajudar-te.

#discoverandorra #vivirenandorra #comercioandorra #governandorra #assessorsempreses #descobreixandorra #loveandorra #andorraenamora #andorraturisme #andorrabloggers #comerçlocal #comerçdeproximitat #andorralovers #igersandorra #andorralavella #pirineos #lamassana #ordino
#escaldes #escaldesengordany #canillo

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?