Entra en vigor la moratòria de la inversió estrangera immobiliària

Trabajamos para definir la mejor estrategia comercial y económica que nos permita superar el final de esta pandemia con éxito consulte nuestros servicios de contabilidad y asesoramiento empresarial. Treballem per definir la millor estratègia comercial i econòmica que permeti superar els moments difícils que están patint els negocis. I això ho ressolem amb els serveis de comptabilitat i assessorament empresarial. No et quedis enrere i surt vencedor! 📈 #economistes #creacioempresaandorra #assessoramentempresarial #nousnegocisandorra #gestoriaandorra #business #assessoramentfiscalandorra #andorra #comptabilitatINVERSIÓN EXTRANJERA en ANDORRA

Entra en vigor la moratòria de la inversió estrangera immobiliària

El BOPA ha publicat aquest divendres de manera extraordinària la suspensió de tramitació de llicències després que els dos Coprínceps hagin sancionat el projecte de llei aprovat per la via de l’extrema urgència.

La llei s’ha publicat aquest divendres després que hagi estat sancionat pels dos Coprínceps. La disposició legal està configurada per un article únic i una disposició transitòria per salvaguardar les operacions de compravenda pactades abans de l’anunci de la promulgació del projecte de llei ara ja llei. Així les coses, l’únic article de l’esmentada llei, que busca aturar qualsevol efecte crida davant l’anunci d’establir un tribut a la inversió estrangera com a mínim immobiliària, estableix que “se suspèn l’atorgament de noves autoritzacions d’inversió estrangera en immobles, tant per a persones físiques estrangeres no residents com per a persones jurídiques, tant estrangeres com andorranes amb capital estranger”.

https://www.altaveu.com/actualitat/territori/entra-en-vigor-moratoria-inversio-estrangera-immobiliaria_51529_102.html

INVERSIÓN EXTRANJERA EN ANDORRA
Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?