Andorra es caracteritza per una pluralitat cultural significativa

Andorra es caracteritza per una pluralitat cultural significativa. El que ens porta inevitablement a una pluralitat de llengües que també és important.

Bon dia, buen dia, bom dia, bonjour. Quin escoltes més al matí?

🧐 Com ja hem dit alguna vegada, Andorra es caracteritza per una pluralitat cultural significativa. El que ens porta inevitablement a una pluralitat de llengües que també és important.

✈️ La indústria turística andorrana és, si no la major, una de les raons per la qual la majoria de les persones parlen més de 2 llengües. Això fa que a Andorra puguem rebre a inversors de tot el món sigui que vinguin de visita o per quedar-se.

👉 Una altra de les raons és evidentment la posició geogràfica de país, ja que rebem un intercanvi de llengües constant amb els nostres veïns: Espanya, França i (una mica més enllà) Portugal.

👩‍🏫 El sistema educatiu andorrà d’altra banda influeix enormement en aquesta situació, tenint com a opcions diferents sistemes educatius: andorrà, francès, espanyol i britànic.
✍️ Els nens aprenen no només la llengua oficial, el català, sinó també espanyol, francès i anglès en diferents mides.

A KF-Gest t’atenem en 🇦🇩 Català, 🇪🇸 Espanyol, FR Francès i 🇬🇧Anglès.

🤔 Tu quines llengües parles?

#gotoandorra #invertirenandorra #vivirenandorra #residenciapasivaenandorra #discoverandorra #investinandorra #businessinandorra #loveandorra #andorraisthistoo #visitandorra #nomadasandorra
#andorra_ig #andorrabloggers
#andorralovers #andorraworld
#igersandorra #pirineos #andorrainfo #inversio

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?