Trello aplicació que t’ajuda a organitzar projectes individuals o en equip

Qui vol ser productiu?🖐🖐 Per ser-ho aquesta aplicació et pot ajudar molt.

Qui vol ser productiu?🖐🖐 Per ser-ho aquesta aplicació et pot ajudar molt.

Part d’assolir els teus objectius de negoci és complir les tasques plantejades dins el termini i en la forma escaient 📆. Hi ha moltes maneres de fer-ho, algunes persones escriuen en les seves agendes de paper i 🖊 les tasques del dia, altres les anoten en les notes del 📱 i n’hi ha que no estan tan organitzats.
📲 En l’era de la digitalització van néixer moltes opcions que venen directament dins del teu mòbil, aprofitant que tots el portem sempre a sobre.

👉 Trello és una aplicació que t’ajuda a organitzar projectes individuals o en equip. Es poden organitzar en llistes de tasques i, dins de cada llista, es troben targetes en què podem detallar cada tasca o idea, afegint imatges, altres llistes, data límit, notificacions, etc.

En definitiva, creiem que, tot el que t’ajudi a la gestió de la teva empresa o a organitzar-te com autònom, és benvingut.👍
✍️ Tenim molts tips més per a tu, contacta amb nosaltres KFgest gestoria administrativa Andorra per poder ajudar-te.

#comerciolocalenandorra #invertirenandorra #residenciapasivayactivaenandorra #assessorsempreses #andorradifusió #businessinandorra #principatdandorra #andorrainfo #andorraisthistoo #andorra_ig #autónomos #andorrabloggers

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?