La forma en la que ella resuelve sus conflictos a lo largo del film

La forma en la que ella resuelve sus conflictos a lo largo del film

Hoy vamos a analizar la vida de una mujer que no tuvo ni los mejores estudios ni la mejor economía, pero salió adelante por sus ideas, constancia y perseverancia.

Avui ens toca aprendre d’una pel·lícula sobre la vida d’una dona que no va tenir els millors estudis ni el millor passar econòmic.
Però sí va saber identificar un problema🧹 que ella mateixa tenia a l’hora de dur a terme les tasques de la llar.

La capacitat de trobar inspiració en el nostre dia a dia fa que puguem resoldre les necessitats de moltes persones que són com nosaltres i que quan desenvolupem les nostres idees aquestes persones vulguin adquirir les nostres solucions.🧲 Joy va a trobar-se amb alguns obstacles amb què qualsevol emprenedor o empresari pot tenir a l'hora de llançar un nou producte o servei, el CAPITAL💸. Ho soluciona d'una forma a la qual vosaltres també podríeu accedir-hi.

💭La capacitat de trobar inspiració en el nostre dia a dia fa que puguem resoldre les necessitats de moltes persones que són com nosaltres i que quan desenvolupem les nostres idees aquestes persones vulguin adquirir les nostres solucions.🧲

Joy va a trobar-se amb alguns obstacles amb què qualsevol emprenedor o empresari pot tenir a l’hora de llançar un nou producte o servei, el CAPITAL💸. Ho soluciona d’una forma a la qual vosaltres també podríeu accedir-hi.

😥Però també es troba amb una altra dificultat important, que és la de comercialitzar el seu producte. Aquí ens dona altres lliçons que podem aplicar d’una manera més actual ja que aquesta pel·lícula relata una història ocorreguda en els noranta.

🧱La forma en la qual ella resol els seus conflictes al llarg de la pel.licula ens poden inspirar a l’hora de desenvolupar les nostres idees i fer que vegin la llum.

Hoy nos toca aprender de una película sobre la vida de una mujer que no tuvo los mejores estudios ni el mejor pasar económico.
Pero sí supo identificar un problema🧹 que ella misma tenía a la hora de realizar las tareas del hogar.

💭 La capacidad de encontrar inspiración en nuestro día a día hace que podamos resolver las necesidades de muchas personas que son como nosotros y que cuando desarrollemos nuestras ideas estas personas quieran adquirir nuestras soluciones.🧲

🧱La forma en la que ella resuelve sus conflictos a lo largo del film nos pueden inspirar a la hora de desarrollar nuestras ideas y hacer que vean la luz.

#comercioandorra
#invertirenandorra
#residenciapasiva
#assessorsempreses
#andorradifusió
#businessinandorra
#principatdandorra
#andorrainfo
#andorraisthistoo
#andorra_ig
#autónomos
#andorrabloggers
#comerçlocal
#andorraworld
#autonomos
#impuestos
#andorralavella
#pirineosandorra
#joy
#peliculas

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?