emmanuel macron Els actes de la visita del Copríncep francès, Emmanuel Macron, s’han condensat per al divendres 13 de setembre, arribant al país la nit anterior; una estada que s’ha escurçat per problemes d’agenda. Entre les activitats previstes hi ha un discurs a la Plaça del Poble, un al Consell, un dinar i un sopar amb les autoritats. Tot i aquesta informació, encara no se li ha facilitat a Govern quin serà l’horari previst d’uns actes encabits en el mateix dia. La seguretat i desplegament per tot el país és un dels punts importants pels quals s’està treballant a contrarellotge per tenir el programa amb un cert decalatge de temps i controlar passatges soterrats o sistemes de clavegueram.

Els actes de la visita del Copríncep francès, Emmanuel Macron, s'han condensat per al divendres 13 de setembre, arribant al país la nit anterior; una estada que s'ha escurçat per problemes d'agenda. Entre les activitats previstes hi ha un discurs a la Plaça del Poble, un al Consell, un dinar i un sopar amb les autoritats. Tot i aquesta informació, encara no se li ha facilitat a Govern quin serà l'horari previst d'uns actes encabits en el mateix dia. La seguretat i desplegament per tot el país és un dels punts importants pels quals s'està treballant a contrarellotge per tenir el programa amb un cert decalatge de temps i controlar passatges soterrats o sistemes de clavegueram.

Els actes de la visita del Copríncep francès, Emmanuel Macron, s’han condensat per al divendres 13 de setembre, arribant al país la nit anterior; una estada que s’ha escurçat per problemes d’agenda. Entre les activitats previstes hi ha un discurs a la Plaça del Poble, un al Consell, un dinar i un sopar amb les autoritats. Tot i aquesta informació, encara no se li ha facilitat a Govern quin serà l’horari previst d’uns actes encabits en el mateix dia. La seguretat i desplegament per tot el país és un dels punts importants pels quals s’està treballant a contrarellotge per tenir el programa amb un cert decalatge de temps i controlar passatges soterrats o sistemes de clavegueram.

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?